Menu

Релакс

Релакс

код:200018

по нарачка

Димензии:

185cm/73cm

Релакс лежалка: Релакс комплетно одговара на своето име. Прекасна лежалка изработена во кожа со сјаен инокс кој ја следи нејзината линија. Моделот може да се изработи во повеќе бои на кожа      

l