Menu

БР2005

БР2005

код:700007

по нарачка

Вртлива фотелја со впечатлив модерен дизајн. Може да се изработи во кожа, еко кожа или штоф.
БР2005 Фотелја БР2005 има навистина интересен и уникатен дизајн. Фотелјата дава чувство на сигурност при седењето, а е и навистина пространа. Ногарата од нерѓосувачки челик внесува свежина во дизајнот и овозможува на фотелјата да се врти.

korito