Menu

БР2004

БР2004

код:700012

по нарачка

Особено впечатлива, фотелјата може да се изработи во материјал или кожа

БР2004 е навистина впечатлива фотелја. Со својот дизајн изгледа пространа и богата, а со истиот впечаток ќе го декорира и целиот простор. Седењето и наслоните, посебно пошироките наслони за раце даваат комфор. Ногара во форма на кружна плоча е изработена од инокс и нуди можност за вртење на фотелјата по ваша потреба.   

l