Menu

БР2001

БР2001

код:700010

по нарачка

Модел БР2001 е елегантна фотелја која не заостанува ниту зад комфорот. Може да се изработи во материјал или кожа

Модел БР2001 е елегантна фотелја која не заостанува ниту зад комфорот. Наслоните за грб и раце ќе ви овозможат потпора при седењето. Ногарата е изработена од инокс и дава можност фотелјата да се врти по потреба. Овој модел на фотелја може одлично да се искористи во секој простор.  

l