Menu

БР2000

БР2000

код:700009

по нарачка

Фотелја БР2000 има специфичен интересен дизајн. Може да се изработи во материјал или кожа

Фотелја БР2000 има специфичен интересен дизајн. Рамката од нерѓосувачки челик го збогатува елегантниот изглед, додека пак седењето и наслонот се одговорни за топлиот, удобен впечаток. Може лесно да се вклопи во секоја просторија од домот, па и канцеларијата, а седењето ќе ви озбебеди удобна потпора во секоја прилика.  

l