Menu

Фотелји

9 Продукт(и)

Преглед51020
 1. БР2000

  БР2000

  Фотелја БР2000 има специфичен интересен дизајн. Може да се изработи во материјал или кожа
 2. БР2001

  БР2001

  Модел БР2001 е елегантна фотелја која не заостанува ниту зад комфорот. Може да се изработи во материјал или кожа
 3. БР2003

  БР2003

  Фотелјата може да се изработи во штоф, еко кожа или кожа
 4. БР2004

  БР2004

  Особено впечатлива, фотелјата може да се изработи во материјал или кожа
 5. БР2005

  БР2005

  Вртлива фотелја со впечатлив модерен дизајн. Може да се изработи во кожа, еко кожа или штоф.
 6. Венето

  Венето

  Привлечен дизајн и висок комфор се главните карактеристики на Венето.
 7. Делукс

  Делукс

  Модерна фотелја со интересен дизајн која секако ќе остане впечатлива во просторот Цена: 36.000 ден.
 8. Оксфорд

  Оксфорд

  Димензија: 66x66 cm Вкупна висина: 70 cm Висина на седење: 44 cm Длабочина на седење: 47 cm
 9. Релакс

  Релакс

  Димензии: 185cm/73cm

9 Продукт(и)

Преглед51020