Menu

Blanca

Blanca

код:600003

по нарачка

Визуелно, моделот Blanca е поставена на основа со облини која ги истакнува живите но сепак пријатно модерни линии.

Визуелно, моделот Blanca е поставена на основа со облини која ги истакнува живите но сепак пријатно модерни линии. Интегрираната долга лежалка со функциски наслон за раце хармонично се вклопува во севкупната слика. Blanca нуди многу место и различни положби за седење и лежење благодарение на нејзиниот наслон за раце што се поместува, така што гарнитурата лесно се прилагодува на индивидуалните желби. Кај Blanca се работи за модел со ниска основа кој го изразува своето елегантно присуство без да делува премногу масивно. Широките, но дискретни ногарки на Blanca и даваат дополнителна елеганција.

Легенда:

ESL и ESR: Аголни гарнитури во десен или лев агол со долга лежалка во различни големини во зависност од моделот
ECL и ECR: Аголни гарнитури во десен или лев агол со еден наслон за раце и отворен крај
EC Аголни гарнитури со две еднакви страни (наслони за раце)
ZS: Двоседи
DS: Двоседи со делумна трета поделба (троседи)
UL и UR Гарнитури во десен или лев агол во форма на буквата „U“
HC: Табуретка
SE: Фотелја

димензии