Menu

Bella

Bella

код:600002

по нарачка

Bella не привлекува внимание само поради своето име. Закривениот наслон за раце кој е дополнително обложен, создава извонреден изглед кој ѝ дава карактер на Bella.

Bella не привлекува внимание само поради своето име. Закривениот наслон за раце кој е дополнително обложен, создава извонреден изглед кој ѝ дава карактер на Bella. Наслонот за грб на гарнитурата на прв поглед изгледа рамен и дава впечаток дека оваа гарнитура е конзервативно современа, но со мал број на движења моделот Bella се приспособува за да понуди повисок наслон за грбот. На овој начин наслонот кој се поместува нуди одлична поддршка на грбот која удобното седење го прави вистинско уживање. Bella нуди можност за експериментирање и овозможува да се изберат различни омилени положби за седење. Освен тоа, визуелно Bella е идеално прилагодена како за модерни, така и за класични простори за живеење.

Легенда:

ESL и ESR: Аголни гарнитури во десен или лев агол со долга лежалка во различни големини во зависност од моделот
ECL и ECR: Аголни гарнитури во десен или лев агол со еден наслон за раце и отворен крај
EC Аголни гарнитури со две еднакви страни (наслони за раце)
ZS: Двоседи
DS: Двоседи со делумна трета поделба (троседи)
UL и UR Гарнитури во десен или лев агол во форма на буквата „U“
HC: Табуретка
SE: Фотелја

димензии