Menu

Acerra

Acerra

код:600001

по нарачка

Acerra нуди многу функции кои седењето и лежењето го претвораат во вистинско задоволство. За ова одговорни се функционалните наслони за раце како и прилагодувањето на наслоните за глава.

Acerra нуди многу функции кои седењето и лежењето го претвораат во вистинско задоволство. За ова одговорни се функционалните наслони за раце како и прилагодувањето на наслоните за глава. Токму оваа можност за прилагодување на моделот Acerra овозможува поединечно да се порамнува висината на наслоните за грбот. На овој начин овој модел нуди идеална поддршка во различни положби за седење. Повисоката положба за седење секогаш обезбедува поддршка за грбот. Acerra е прилагодена на различни стилови на живот и визуелно ги облагородува просториите во домот. Гарнитурата со нејзините тенки ногарки создава илузија дека лебди.

Легенда:

ESL и ESR: Аголни гарнитури во десен или лев агол со долга лежалка во различни големини во зависност од моделот
ECL и ECR: Аголни гарнитури во десен или лев агол со еден наслон за раце и отворен крај
EC Аголни гарнитури со две еднакви страни (наслони за раце)
ZS: Двоседи
DS: Двоседи со делумна трета поделба (троседи)
UL и UR Гарнитури во десен или лев агол во форма на буквата „U“
HC: Табуретка
SE: Фотелја

димензии

firenza