Menu

Производи

Прикажани продукти од 1 до 10 вкупно 52

Преглед51020
Страна:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. Acerra

  Acerra

  Acerra нуди многу функции кои седењето и лежењето го претвораат во вистинско задоволство. За ова одговорни се функционалните наслони за раце како и прилагодувањето на наслоните за глава.
 2. Bella

  Bella

  Bella не привлекува внимание само поради своето име. Закривениот наслон за раце кој е дополнително обложен, создава извонреден изглед кој ѝ дава карактер на Bella.
 3. Blanca

  Blanca

  Визуелно, моделот Blanca е поставена на основа со облини која ги истакнува живите но сепак пријатно модерни линии.
 4. Carpi

  Carpi

  Во моделот Carpi споени се квалитетен дизајн, флексибилност и комфор се со цел да се понуди ексклузивно задоволство при седењето.
 5. Chantal

  Chantal

  Кај моделот Chantal, набљудувачот наидува на успешен спој на дизајн и функционалност.
 6. Leticia

  Leticia

  Правите линии и деликатниот дизајн на моделот Tunis се во совршена хармонија. Слободното растојание до подот, што кај овој модел е реализирано со суптилните ногарки,придонесува Tunis да зрачи со леснотија.
 7. Livorno

  Livorno

  Со своето моќно и карактеристично присуство, моделот Livorno зрачи со примамлива покана за седење и релаксирање.
 8. Milano

  Milano

  При дизајнирањето на моделот Milano следени се вредностите на минимализмот и едноставноста. Едноставниот дизајн не се наметнува во просторот, туку задоволува со својата јасност.
 9. Prato

  Prato

  Parto има едноставен дизајн. Дизајнот на гарнитурата во најдобра смисла е едноставен и чист, но сепак не изгледа студено и го надополнува модерниот простор за живеење на многу вешт начин. Кај оваа гарнитура комфорот го гарантираат тапацираните потпирачи за рацете, кои при седнување ја потпираат раката , а при легнување главата.
 10. Ravena

  Ravena

  Ravena е идеалната гарнитура за секого, во која седењето е вистинско уживање, а дизајнот едноставен и за сечиј вкус.

Прикажани продукти од 1 до 10 вкупно 52

Преглед51020
Страна:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5