Menu

Мароко

Мароко

код:00012

по нарачка

Моделот може да се изработи во штоф или кожа. Нудиме на располагање многу бои од кои може да изберете. Елементите може да се нарачаат поединечно, или пак како аголна гарнитура.

Гарнитурата Мароко се карактеризира со својот хармоничен дизајн од прави линии и наслони со механизам. Ногарите на Мароко придонесуваат за чистиот стилски изглед додека пак наслоните ја нагласуваат нејзината удобна и топла страна. Било како софа или како аголна гарнитура, Мароко е парче мебел кој одлично ќе се вклопи во секој дом и ќе го разубави просторот.

 

скици за мароко