Menu

Лемон

Лемон

код:00009

по нарачка

Моделот може да се изработи во штоф , еко кожа или чиста говедска кожа. Нудиме на располагање многу бои од кои може да изберете. Елементите може да се нарачаат поединечно, или пак да се комбинираат во гарнитура.
Едноставниот дизајн и правите линии преовладуваат кај гарнитурата Лемон. Овој модел на гарнитура несомнено воодушевува со својот стил и убавина, а рамката од инокс како основа која продолжува во ногари го усовршува целиот дизајн. Лемон е гарнитура која ќе внесе свежина во вашиот дом, пријатна за целото семејство.

легендаскици за лемон