Menu

Цунео

Цунео

код:00001

по нарачка

Моделот може да се изработи во штоф или еко кожа. Нудиме на располагање многу бои од кои може да изберете. Елементите може да се нарачаат поединечно, или пак да се комбинираат во гарнитура.

Вкупна висина: 67cm
Висина на седење: 39cm
Длабочина на седење: 67cm
Моделот Цунео со самата своја конструкција гарантира удобност и заштитно чувство што ќе ве освои при првиот поглед. Ниските, речиси невидливи, ногари и наслоните за раце и грб придонесуваат за еден раскошен и комплетен изглед, кој визуелно ја топли собата. Моделот, изработен во било која димензија или форма, несомнено ќе даде впечатлив изглед на дневната соба и ќе ви овозможи креирање прекрасни моменти со вашите блиски.

Елементи

Комбинации