Menu

Conza

Conza

код:600013

по нарачка

Свитканите наслони за раце се највпечатливите елементи во дизајнот на моделот Conza.

Свитканите наслони за раце се највпечатливите елементи во дизајнот на моделот Conza. Досегаат до подот со што гарнитурата добива стилизирана и нагласена рамка. Потпирачите за раце на Conza имаат двојна кожна облога која дава пријатно чувство на мекост додека се потпираат рацете и визуелно отскокнува. Дизајнот на гарнитурата до самиот под продолжува во телото на истата со што создава целосна хармонична слика.

Легенда:

ESL и ESR: Аголни гарнитури во десен или лев агол со долга лежалка во различни големини во зависност од моделот
ECL и ECR: Аголни гарнитури во десен или лев агол со еден наслон за раце и отворен крај
EC Аголни гарнитури со две еднакви страни (наслони за раце)
ZS: Двоседи
DS: Двоседи со делумна трета поделба (троседи)
UL и UR Гарнитури во десен или лев агол во форма на буквата „U“
HC: Табуретка
SE: Фотелја

димензии

l