Menu

Брендон

Брендон

код:00013

по нарачка

Моделот може да се изработи во штоф или кожа. Нудиме на располагање многу бои од кои може да изберете. Елементите може да се нарачаат поединечно, или пак како аголна гарнитура.

Моделот Брендон фасцинира со својот модерен и шик дизајн комбиниран со длабоко седење за максимална релаксација. Иако сличен на прв поглед со модел Доминик, Брендон се карактеризира со изразена ширина во седењето и ниски ногари. Како тросед или аголна гарнитура, Брендон ќе го нагласи вашиот карактер и специфичноста на вашиот дом.