Menu

Алора

Алора

код:00011

по нарачка

Моделот може да се изработи во штоф или кожа. Нудиме на располагање многу бои од кои може да изберете. Елементите може да се нарачаат поединечно, во сет, како аголна или гарнитура во форма П.

Елеганција и чист дизајн го нагласуваат моделот Алора. Перниците за наслон на грб придонесуваат за топлиот изглед додека пак високите ногари го потенцираат  стилскиот дизајн на Алора. Било како сет од поединечни елементи, аголна гарнитура или во форма П, моделот Алора ќе одговара на секој простор и ќе ви овозможи релаксација со семејството.

скици за алора