Menu

СТ-350

СТ-350

код:300005

по нарачка

Димензии:
270cm/200cm/78cm
Висина на седење 41 cm
Длабочина на седење 55 cm
СТ-350 гарнитура: Со своите чисти линии на дизајн овој модел ќе ви приушти прекрасно искуство во седењето. Моделот може да се изработи во повеќе бои на штоф или еко кожа