Menu

К-2550

К-2550

код:200013

по нарачка

Димензии:

267cm/175cm/77cm
Висина на седење 40 cm
Длабочина на седење 58 cm

Цена: 76.800 ден.
К-2550 гарнитура: Класичен и модерен дизајн комбинирани во К-2550. Елегантно обликувани наслони за раце, основата со прави линии и големите перници како потпора при седењето допринесуваат за нејзиниот топол изглед. Моделот може да се изработи во повеќе бои на кожа