Menu

К22 табуретка

К22 табуретка

код:500005

по нарачка

Димензии:
100cm/75cm/40cm
100cm/75cm/40cm
Табуретката К22 е посебно шармантна. Се изработува во две различни димензии со што ќе може да се искористи и во помал и во поголем простор. Моделот може да се изработи во повеќе бои, во кожа, еко кожа и штоф.