Menu

БТ2150

БТ2150

код:400006

по нарачка

Овој модел на кревет се одликува со понизок наслон со што во фокус доаѓа основата која е висока и со ниски ногари. Штеповите на наслонот допринесуваат за елегантен изглед, а целокупниот дизајн дава топол и пријатен изглед.
Може да се изработи во три различни димензии. Нудиме избор за изработка во кожа, штоф или вештачка кожа.
Димензии

Цена на кревет во кожа: 37.300 ден.
Цена на кревет во еко кожа: 27.700 ден.

Цена на кревет во кожа: 33.160 ден.
Цена на кревет во еко кожа: 24.590 ден.

Цена на кревет во кожа: 29.000 ден.
Цена на кревет во еко кожа: 21.500 ден.

НАПОМЕНА: Во цената не е вклучен душек.