Испорака и гаранција

Испорака и гаранција

truck

Испораката и монтажата на нашите гарнитури на територијата на цела Македонија е бесплатна.

garancija

За нашите гарнитури ви нудиме гаранција за квалитет, 24 месеци за гарнитури тапацирани во штоф, и 5 години за гарнитури тапацирани во кожа.