Почетна

Почетна
Почетна
Почетна
Почетна
Почетна
Slider
НОВИ АРТИКЛИ

НОВИ АРТИКЛИ

ПОПУЛАРНИ АРТИКЛИ

ПОПУЛАРНИ АРТИКЛИ

SALE

SALE

ЗА НАС

Зинес ДООЕЛ постои на македонскиот пазар веќе од 1992 година. Започнавме со единствена визија која и по долги години се уште трае, креирање производ со врвен квалитет и дизајн. Постојано се усовршуваме, надоградуваме и го надополнуваме нашиот асортиман. Се проширивме меѓународно и веќе 14 години со нашите производи успешно ги задоволуваме потребите на европскиот пазар. Зинес произведува тапациран мебел, дизајниран само за ваша релаксација, консеквентно осмислен и инспиративно убав, секогаш надополнет со прекрасниот сјај на инокс. Во нашиот асортиман ќе најдете мебел за секоја соба од вашиот дом. Гарнитури за седење, кревети за спиење, фотелји и столици, дизајнирани да одговараат на вашиот стил и да го овозможат комфорот кој секојдневно е потребен. Направивме селекција на материјали кои се долгротрајни и го овозможуваат квалитетот што го нудиме. Можете да одберете мебел во кожа, штоф или вештачка кожа, а комбинациите од бои и димензии се многубројни. Секогаш сме подготвени да одговориме на сите барања и потреби, па несомнено сме сигурни дека во Зинес ќе го најдете токму тоа што му треба на вашиот дом. Одберете мебел во кој ќе уживате комплетно и кој ќе биде центар на вашата соба многу години. Ние си поставуваме високи стандарди во обработката и материјалите, затоа нашите производи претставуваат гарнација за квалитет и стил.