Трст

Димензии 205/93/85cm

    • Висина на седење 41m
    • длабочина на седење 55cm

    лежај: 193/150 cm

Description

Овој модел на тросед е навистина едноставен, а во исто време неверојатно елегантен. Тенките хаптери и големите перници додаваат карактер на дизајнот, а можноста за спиење е додатна функција која одлично ќе одговори на потребите.

Моделот може да се изработи во повеќе бои на штоф или еко кожа