СТ-8900

Димензии: 325/200/175/75cm

  • Висина на седење 41 cm
  • длабочина на седење 59cm

 

Description

Интересен и воедно елегантен дизајн ја изразува оваа гарнитура. Цврстиот наслон овозможува одлична потпора за грбот, а со своите димензии ќе биде центар на семејните сретнувања.