СТФ-2110

Димензии 270/200/83cm

  • Висина на седење 42cm
  • длабочина на седење 55cm
  • ЛЕЖАЈ: 230cmx140cm

Description

Со својот заоблен наслон за раце и правите линии СТФ-2110 ни доловува елегантен и разигран дизајн во исто време.  Моделот е на извлекување и ќе ви обезбеди одлично место за спиење.

Моделот може да се изработи во повеќе бои на штоф или еко кожа