Сингапур

Претворете го живеењето во доживување со дизајнот на кој долго време ќе му се радувате. Удобна и лесна. Отмена гарнитура за седење поставена на лесна конструкција од метални црни ногарки Ви нуди голема слобода на мал простор.

Description